De Naomi’s

 

Strong like a fighter is onlangs uitgebreid op Instagram én achter de schermen. Omdat de vraag naar inspiratie en steun verder gaat dan enkele onderwerpen, hebben we twee sub-accounts in het leven geroepen, allebei met een eigen focus en eigen perspectief.

 

Naomi en Naomi zijn twee teamspelers die zich met een hart van goud inzetten voor Strong like a fighter. Naomi en Naomi schrijven net als ik (Kenza) over de lessen die we leren, de ervaringen die we hebben en de hoop die we willen verspreiden.

 

Met onze accounts willen wij deel uitmaken van de positieve herstelstroming op Instagram. Als wij ons eigen verhaal vertellen, helpt dat hopelijk een ander ook. Wij willen je motiveren, inspireren en ondersteunen.

 

 

 

@stronglikerecovery

 

Op dit account schrijft, praat, motiveert en inspireert de ene Naomi over herstel van eetstoornissen en de uitdagingen die het leven brengt.

 

 

 

 

 

@stronglikemotherlove

 

Op dit account schrijft, steunt en omarmt de andere Naomi het gesprek over psychische problemen in combinatie met het ouderschap. Ze neemt je mee op haar reis naar herstel.

 

 

 

Achter de schermen gebeurt er veel bij Strong like a fighter. We geven steun en advies aan onze volgers als ze dat willen en nodig hebben. We denken mee, lezen mee. Ook op evenementen zijn we vaak te vinden. Kenza, de Naomi’s én onze (wisselende) vrijwilligers.  We hopen je te kunnen laten zien dat vechten voor herstel de moeite waard is, dat JIJ de moeite waard bent, dat we samen nog zoveel sterker zijn.

Samen kiezen voor herstel

#ikkiesvoorherstel

#stronglikeafighterarmy